ONZE TOP CAMPAGNES

Mediamarkt

Mediamarkt

Voor de Nederlandse bezoeker  <<<< klik hier >>>>

Voor de bezoeker uit Wallonië  <<<< klik hier >>>>

Voor de bezoeker uit Vlaanderen <<<< klik hier >>>>

 

 
  

PRODUCTEN

Beeld & Geluid
Computer
Foto & Video
Telecom & Navigatie
Huishouden
Keuken
Verzorging
Gaming, Film & Muziek
Alle merken


De Media Markt Prijsbelofte

Altijd de beste prijs. Bij Media Markt vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. Dat begint natuurlijk bij de prijzen van onze producten. Daarom beloven we dat je bij Media Markt altijd de beste prijs betaalt. Dit noemen wij de Media Markt Prijsbelofte. Om dit waar te maken, hanteren wij dagprijzen. Elke dag vergelijken we de prijzen van onze producten met die van onze grootste concurrenten en kiezen de laagste dagprijs. Deze laagste dagprijs zie je direct terug op onze digitale prijskaartjes in de winkel en in de webshop. Mocht je – in een zeldzaam geval - op dezelfde dag toch nog bij een van onze grootste concurrenten een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil gewoon terug. En hier heb je niet 1, maar 14 dagen de tijd voor. Dat is de Media Markt Prijsbelofte.

Beleving

Nieuwe headphones kopen zonder er eerst naar te luisteren? Wij bieden je de ultieme winkelbeleving. Je vindt niet alleen het grootste assortiment onder één dak, maar ook altijd de nieuwste en innovatiefste producten. Al onze producten kun je bovendien bekijken, aanraken en testen.

Een product kopen zonder goed advies te krijgen?

Onze medewerkers geven je altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, adviseren je oprecht en beantwoorden vakkundig je vragen zodat je altijd met het juiste product de deur uitgaat. Ook qua service, installatie en garantie zijn we ongeëvenaard.

Assortiment

Met minder keuze genoegen nemen? Wij bieden je het grootste assortiment aan consumentenelektronica, in de breedte en in de diepte, zowel in de winkels als in de webshop. Bovendien zijn bijna alle producten direct op voorraad.

Gemak

Zelf je flatscreen ophangen? Overal en altijd kun je bij ons terecht. Wij hebben elke werkdag koopavond en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Je kiest zelf op welke manier je jezelf laat informeren, waar je het product koopt én of je het afhaalt of gratis laat bezorgen. Natuurlijk altijd met de topservice van Media Markt.  Het resultaat van deze werkwijze kunnen we kort maar krachtig samenvatten: bij Media Markt weet je steeds wat je mag verwachten. Eerlijke prijzen die dagelijks gecontroleerd worden en een bijzonder ruim assortiment. Een geweldige winkelbeleving waarbij je kennismaakt met de nieuwste producten. Je krijgt vakkundig advies en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk met ruime openingstijden en diverse bestel- en afhaalmogelijkheden. Of je nu een Media Markt-winkel binnenloopt of een bezoekje brengt aan de webshop, je komt niet voor verrassingen te staan.

Organisatie

Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Sinds 12 april 2011 kunnen klanten ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten. Media Markt is door vier Duitse ondernemers opgericht in 1979. Toen werd in Duitsland de eerste Media Markt geopend met een voor die tijd revolutionaire formule. Het was namelijk een adres waar de klant alles op het gebied van elektronica onder één dak kon vinden. Bovendien kon men voor het eerst een product aanraken, uitproberen, zelf van een pallet halen en direct afrekenen bij de kassa. In tien jaar tijd groeide Media Markt dan ook uit tot een waar begrip in Duitsland. Na opening van de tiende vestiging werd het tijd om de horizon te verbreden en vandaag de dag zijn er meer dan vijfhonderd Media Markt-winkels verspreid over zeven landen in Europa. Media Markt Nederland maakt deel uit van de METRO Group. Dit is een wereldwijd opererende organisatie en een van de grootste retailers ter wereld.

Datum

22 november 2016

Tags

Elektronica, witgoed, Videogames, PC