ONZE TOP CAMPAGNES

Conrad

Conrad

Conrad's cadeauparade Drones bij Conrad kopen

Conrad.nl-banner  


Auto & eMobilityAutomatiseringBatterijen & OpladersComponenten - Actief
 

Componenten - PassiefComputer & KantoorDevelopment-kitsElektromechanica
 

Gereedschap & WerkplaatsHuistechniekKabelsMeettechniek & Voedingen

Modelbouw & ModelspoorMultimediaVrije tijd & huishouden
 


Wij zijn Conrad. Wij zijn elektronica en techniek


Wij zijn er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Met een assortiment van meer dan 750.000 artikelen kunnen we je bijna alles leveren. Van de nieuwste 3D printers tot de meest geavanceerde drones en quadrocopters. Zo vind je bij ons alles op het gebied van Auto & eMobility, Automatisering, Batterijen & Opladers, Actieve en Passieve Componenten, Elektromechanica, Computers, Development-kits, Gereedschap, Hobby & Vrije Tijd, Huis & Tuin, Kabels, Meettechniek, Modelbouw en Multimedia.

Of neem eens een kijkje bij de exclusief bij ons verkrijgbare merken als Conrad Energy, C-control, Reely, Renkforce, Toolcraft en Voltcraft.

Assortiment

En ons assortiment breidt zich nog altijd uit. Een groei die we te danken hebben aan onze passie voor elektronica. En dat kan best nog wel eens handig voor je zijn, dat uitgebreide assortiment. Zo hebben we in de webshop niet alleen het product wat je zoekt, maar ook diverse accessoires zoals kabels, batterijen en reserveonderdelen. Conrad.nl is jouw one-stop-shop voor elektronica en techniek.

Is het aankoopbedrag €35 of meer en betaal je met iDEAL, dan bezorgen we je bestelling ook nog eens gratis!

Datum

15 november 2016

Tags

fotografie, Elektronica, hardware, PC, Warenhuis