ONZE TOP CAMPAGNES

Leen Bakker

Leen Bakker

Over Leenbakker.nl
Leenbakker.nl betekent gemak en kwaliteit voor een lage prijs, maar het betekent nog veel meer. Zo staat Leenbakker.nl voor moderne interieurs en oog voor mens en milieu.
De consument heeft de keuze uit een breed assortiment artikelen. Voor elke smaak en elke portemonnee, én steevast van topkwaliteit.

Voor de laatste trends en de leukste woonideeën zijn uw bezoekers bij Leenbakker.nl aan het juiste adres. Of zij nu alleen hun woonkamer fraai willen decoreren of het gehele huis opnieuw inrichten. Het assortiment van Leenbakker.nl is bovendien altijd overzichtelijk gepresenteerd: kasten bij kasten, tafels bij tafels en vloerkleden bij vloerkleden.

Over Nextail
Nextail is het online innovatiemerk van de Blokker Holding. De Blokker holding is de grootste non-food retailer van de BeNeLux.
Met prominente merken als Blokker, Leen Bakker, Xenos, Bart Smit, Intertoys en Cook & Co en méér dan 2939 winkels is de grootste aanbieder op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke, woon-, keuken-, speelgoed- en tuinartikelen van Nederland en Belgiē!
Ook in Duitsland breidt Nextail flink uit, met Intertoys en Xenos. Zowel on- als offline.

 

Banken & Stoelen
Tafels & Bureaus
Kasten & Opbergers
Slapen
Woonaccessoires
Gordijnen & Raamdeco
Vloeren
Tuin & Buiten
Outet

Datum

02 november 2016

Tags

Accessoires, Lifestyle, huishoudelijke, Warenhuis