ONZE TOP CAMPAGNES

Xenos

Xenos


 

 

Over Xenos.nl
Xenos is Grieks voor 'vreemd'. Alles wat u in de winkel vindt, is dus net even anders. Stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. Xenos brengt ze voor u mee uit alle windstreken van de wereld. Soms zijn ze 'n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk. Of lekker. Maar altijd ongewoon leuk.

Xenos is in 1973 opgericht binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn. Uit landen zoals China en India werden artikelen en lekkernijen geïmporteerd die in Nederland nog nergens in de schappen lagen. Xenos is Grieks voor ‘vreemd’, waarmee het voor Nederland destijds nog onbekende assortiment direct de juiste benaming kreeg. Alles wat leuk, anders en lekker was kon je er kopen.

In 1989 werd Xenos onderdeel van de Blokker-holding, waardoor het assortiment werd vergroot en het aantal winkels fors uitgebreid. Vanuit de eerste drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht groeide Xenos uit tot een internationale keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels, waar trendy, decoratieve, verrassende en praktische producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Op dit moment heeft Xenos zo'n 300 winkels in Nederland en Duitsland.

Over Nextail
Nextail is het online innovatiemerk van de Blokker Holding. De Blokker holding is de grootste non-food retailer van de BeNeLux.
Met prominente merken als Blokker, Leen Bakker, Xenos, Bart Smit, Intertoys en Cook & Co en méér dan 2939 winkels is de grootste aanbieder op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke, woon-, keuken-, speelgoed- en tuinartikelen van Nederland en Belgiē!
Ook in Duitsland breidt Nextail flink uit, met Intertoys en Xenos. Zowel on- als offline.

Wonen en Sfeer , Tafelen , Koken en Bakken , Huishouden , Hobby en Vrije tijd , Badkamer , Feest , Cadeautjes

 

 

Datum

02 november 2016

Tags

Accessoires, Inrichting, Woning inrichting, Meubilair, huishoudelijke, Warenhuis