ONZE TOP CAMPAGNES

C&A

C&A

Collecties van C&A

Wat is mode eigenlijk? Deze vraag stelt en beantwoordt C&A al sinds 1841. Dit is het jaar waarin C&A als eerste bedrijf betaalbare confectiekleding voor een breed publiek introduceerde.

Mode verandert altijd. Wat niet verandert, is onze toewijding om frisse, moderne mode aan te bieden voor het hele gezin. C&A levert de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. Onze tien merken bieden kleding voor elk moment en voor iedere gelegenheid. Wij laten ons inspireren door de rijkdom, de schoonheid en de energie van het dagelijks leven. We zorgen continu voor actuele collecties zodat onze klanten altijd kunnen kiezen uit een enorm gevarieerd scala aan outfits.
Collecties afgestemd op het dagelijks leven

Onze vele collecties presenteren we onder tien verschillende merken; een merk voor elke fase van het leven. Onze verschillende kledingstijlen sieren en inspireren mensen. Zij passen bij het kleurrijke en dynamische leven van onze klanten. Ieder C&A-merk heeft een eigen look and feel. Wij zorgen dat mensen bij C&A altijd kleding kunnen vinden die mooi staat; kleding waarin mensen zich lekker voelen.

 

Datum

22 oktober 2016

Tags

Mode, Accessoires, Dames, Heren, Kids, Jongens, Meisjes, Kleding, Webshop