ONZE TOP CAMPAGNES

Coolblue

Coolblue

Coolblue heeft spectaculaire acties klaar staan voor u! Kies uw directe uit uit van Coolblue

 

* Baardtrimmer

* Beamer

* Boormachine

broodroostercenter

buitenverlichting

buitenverlichtingshop

camerashop

compres

compressorcenter

computerstore

consoleshop

contactgrillshop

coolbluefanshop

* crosstrainershop

decttelefoonshop

djcontroller

driewieler

ereader

 

 

 

 

Onze cultuur Eigenlijk is het heel makkelijk.Begonnen als vriendenclub en nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega's. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Gewoon verwonderen. Op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.

* Intro
* Gewoon verwonderen
* Eigenzinnig
* Vrienden
* Flexibel
* Gewoon, doen

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Begonnen als vriendenclub, nog steeds een vriendenclub ? maar dan één van professionals. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Trots en behulpzaam. Zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht.

We groeien hard, heel hard. Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega?s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Als je groot bent, ontstaan ook Grote Vragen. Waar gaan we heen? Wie zijn we? Waar doen we het voor? Met een paar krijg je nog dezelfde antwoorden. Met meer gaat dat wat lastiger. Maar eigenlijk is het heel simpel. Je kunt het zelfs vatten in een plaatje: het merkvizier. Daarin staan vier waarden en dat wat ze met elkaar vormen: de merkessentie.

Het beschrijft wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het iets beter. Ook dankzij jou. Want jij kan elke dag iets verzinnen en doen waardoor Coolblue er meer aan voldoet. Dat kan met iets groots, dat kan met iets kleins. Een banner met een easter egg. Een verleidelijke vacaturetekst. Als enige dat gekke product opnemen. Een functionaliteit bouwen waarvan je denkt: cool. Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken. Bij elkaar opgeteld vormt dit een stortvloed aan verandering en verbetering. Maar terwijl alles verandert, blijven onze waarden steeds hetzelfde.

 

Datum

24 oktober 2016

Tags

Huidverzorging, Elektronica, keukenapparatuur, Videogames, PC, Xbox, Nintendo, Warenhuis